söndag 20 april 2008

Nu är han hemma igen!

Idag kom så pärlan hem igen efter att ha gjort tjänst hos Andreas. Vacker kan jag väl inte påstå att han var, inga kåpor alls förutom kutsen. Fick lite vibbar av Monzta 2006 när jag såg Andreas komma på en "ratbike"!

Helt rätt dag att stå ute och tvätta hoj, ännu bättre att se på när någon annan tvättar hojen åt en. När han var tvättad och avtorkad så satte vi på toppkåpan och den fina kutsen, sen började han likna en riktig Ducce igen. Hade en tanke på att köra en sväng, men kom på att jag inte har hämtat ut skinnstället från lagningen ännu. Hoppsan då, ingen körning idag alltså.

Kåpa färdig för lack. Konstigt att det behövdes så mkt spackel där på mitten, verkligen underligt...

Men det är väl dags att få ordning på sidokåporna så jag slipper köra med en "ratbike". Kröp ner i källaren det fina vädret till trots och gjorde ett ryck med slipandet. Nu får det duga, resten får lackfirman göra. De är ju ändå aldrig nöjda med underjobbet, lika bra att lämna lite till dem. När det var klart orkade jag inte med det andra småfixet, som att skruva dit batteriet, sätta fast den lilla plattan under där skruvarna hade lossnat ur gummit (!), sätta på v-biten vars skruvar är spårlöst försvunna...

Så med lite tur så kanske hojen är helt klar för körning under veckan!

Inga kommentarer: