söndag 13 april 2008

Licenskurs

Ja, nu var det inte så kul att jag har varit på licenskurs. Men Luciano har, det är inte så illa. Fick en kort sms-rapport i fredags om att det hade gått jättebra, och Andreas bedyrade att han inte hade varvat över 8000 varv. Fin-körning med andra ord, det kändes lugnande. Men allra mest nöjd var jag trots allt med att hojen satt ihop som den skulle, när jag nu hade tagit isär och satt ihop det mesta själv.

På lördagen läste jag en tråd på forumet som sa att det hade klotats hej vilt på licenskursen, men tack och lov hade jag redan fått rapport om att det hade gått bra för Andreas. Tur det, hade varit lite småjobbigt att läsa att 5-10 personer klotat på kursen och ha sin hoj där... Nu står han förhoppningsvis tryggt i Andreas garage och väntar på nya däck.

Bäst att jobba på lite med kåporna alltså, men där är jag inte alls som PO. Kom inte längre än två halva sidokåpor, sen la jag allt åt sidan igen. Suck, det kommer vara så att jag står med färdig hoj utan kåpor! Nåja, toppkåpan och kutsen är ju användbara så köra går ju om längtan blir för stor...

2 kommentarer:

SuperSport sa...

Det känns som att det är stor risk att jag kommer olackad till Skokloster, dygnen har för få timmar.
Jobba måste man ju också så man kan betala alla delar :-(

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.