tisdag 29 april 2008

Lite mindre fulmek

Okej, lösningen med batteriet kändes väl inte helt okej. Själva batteriet fungerade, men att ha laddregulatorn slängandes omkring under kåporna kändes inte riktigt bra. Så på vägen ut till landet stannade jag vid Bauhaus och införskaffade en bit aluminiumplåt och en plåtsax.

Ikväll klipptes och bockades det så det stod härliga till, så tillslut hade jag tillverkat mig en hållare till det lilla knubbiga orange batteriet. En hållare som är tunn och sitter dikt mot kamremskåpan så tjockisen fick plats. En hållare som har fäste för den där j-la laddregulatorn under. En hållare som har fullt av silvertejp för att skydda klantmekar från de vassa kanterna. Men framförallt en hållare som jag har gjort själv!

Stolt! Tyvärr finns inga bilder, det tänkte jag inte på. Och nu är det både mörkt och kåpan är på. Visning sker närhelst kåpan är av...

4 kommentarer:

SuperSport sa...

Ett litet tipps.
Åk till Biltema, inhandla kolfiber och epoxy. Sedan är det "bara" att gjuta en en coolfiberlåda till batteriet. Mer racing än så kan det inte bli!

Markus sa...

Du ska inte inleda andra i ditt missbruk P-O. Det är inte lätt att ta sig ur. Jag vet (trots att mitt missbruk bara är på glasfibernivå än), man tänker "jag behöver bara blanda lite och sen är det i princip klart". Jo tjena - sen är man fast i dubbel bemärkelse. Iaf om man blandat i för mycket härdare... Nä Anna, håll dig till plåt ett tag till.

Anonym sa...

Kan bara säga att det såg riktigt bra ut och mycket bättre än innan!! ;)
Och det säger jag inte bara för att Anna så snällt mekade bort och lånade ut sin hastighetsmätarvajer till mig sent igår kväll! :)
/ISA

Lilldocke sa...

Nej P-O, jag ska INTE spurta mig till en plats längst ner i träsket så fort. Det räcker så bra som det är :-)