onsdag 23 april 2008

Att förstå sig själv

Okej, det är ganska stressigt på jobbet nu. Ibland kommer uppbrotten från skrivbordet ganska hastigt på, mötet börjar, jag ska hinna hem innan ridningen eller andra bra orsaker. När jag sen kommer tillbaka kan det i vissa fall vara lite knepigt att komma ihåg vad jag tänkte när jag gick.
Sedan ett antal dagar tillbaka sitter den här lappen på min skärm.
Det är otvivelaktligen min handstil. Jag är tämligen säker på att jag har skrivit den och satt den där. Om jag bara kom ihåg varför! Jag har inte den blekaste aning om vad jag försökte komma ihåg med denna lapp. Inte ens en susning om i vilket sammanhang.

Så lappen hänger kvar där i hopp om att jag helt plötligt ska få en snilleblixt och komma ihåg varför jag tyckte det var så viktigt att komma ihåg 19:e maj. Fet chans, som kidsen skulle säga...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hi, hi....vilket sammanträffande! Idag frågade jag min kollega om han visste vad BCV står för. Jag har skrivit det överst på min "att göra lista" och har inte en susning om vad det är.
19 maj är en måndag. Måste vara ngt jobbrelaterat. Nyanställd? Fest? Ngn som fyller år? Maj/Majkens namnsdag? Kåporna klara? Boka något? osv......du kommer nog på det tidsnog. Kanske ska du på BCV den 19:e ;-)