söndag 8 juni 2008

Avslutning med lördagsöl

Tappra tjejer! Jag, Jenny och Nillan hade minsann pallat både körningen och lördagsöl. Okej, det hade Per också, men det väljer vi att förtränga i sammanhanget... I övrigt var det olika folk som kom på körningen och på lördagsölen, så det är väl bra att vi gör både och.

Ms Gerda vid Norr Mälarstrand, gungar redan när man är nykter. Kan man skylla på senare på kvällen. Ovanligt nog var jag långt ifrån först när jag kom ett tag innan 19. kanske bra att gå ut med att det var kl 18 först och ändra sen, så folk kommer tidigt och tar ett bord.

Det såg ut att bli bra underhållning när en svensexa skulle angöra pråmen direkt från en båt i den gungande sjön, men de snålade på den varan. Alla kom upp utan problem, trista typer! Men vi hade drinkar och trevligt sällskap, så det fanns inget att klaga på. Ska vara huvudvärken idag då. Men den botades med rejäl lunch hos "Lisa på udden" och slappa på en filt vid vattnet. Sämre kan man ha det :-)

2 kommentarer:

hauge sa...

Jaha???
Här har vi väntat hela dagen på att din bakfylla skall gå över och eventuellla ragg skall packa sig iväg så att vi kan läsa om körningen på sviestad!!!
Inget med det inte!!

Tjingeling

Lilldocke sa...

Oj hoppsan då, ska genast bättra mig :-o