onsdag 21 maj 2008

Varför jobba när man ska packa?

Som vanligt kör det ihop sig. Ikväll skulle jag handla, tvätta, packa, sätta tillbaka bakhjulet, lämna framhjulet med dåligt lager till Lasse och så ta det lugnt inför morgondagens resa mot Kinnekulle. Jo tjena.

Fastnade ute i Sollentuna med jobbet till efter fem samtidigt som det var saker inne på kontoret som bara måste levereras idag. Hua, artade sig till en riktigt dålig kväll. Men Sollentuna ligge rinte långt från den magiska källaren i Danderyd, så jag började med att passera Lasse och lämna hjulet. För att sen vid 18-tiden komma tillbaka till jobbet och sitta där till ett tag efter åtta. Hurra.

Nåja, tvätten är iallfall tvättad och upphängd, en massa packning ligger huller om buller på vardagsrumsgolvet, bakhjulet är på och Lasse har fått det krånglande framhjulet. Samt fixat det, så nu ska jag bara smita från jobbet imorgon för att hämta det. Sen är det bara att lyckas lämna skrivbordet vid halv två, åka hem, bära ner all packning och vänta på att Isa kommer med Brum-brum buss version 2.

Vi håller tummarna för att resan blir lite långtråkig så att jag får berätta om körningarna på Kinnekulle och Gelleråsen istället för buss-eskapader längs vägen. Det visar sig...

Inga kommentarer: