fredag 2 maj 2008

Mot Kinnekulle!

Nu tittade just solen fram efter lite regn på morognen. Om en halvtimme kommer Ronny och hämtar en lätt snörvlig Anna och en förhoppningsvis piggare Luciano. Sen kommer en ännu snörvligare Nillan och efter lite lastning så åker vi mot Kinnekulle för två dagars SMC-kurs.

Det var oväntat fullt på Hällekis vandrarhem, så första natten fick vi någon slags extraplats till Ronny som anmälde sig efteråt. Citat vandrarhemmet "det finns en skrubb i anslutning till rummet där er vän kan sova". Andra natten kommer även Hauge och då byter vi rum till ett större där det fanns en bäddsoffa som grabbarna kunde dela. Så långt allt väl, men igår så visade det sig att Amiral Ekeman inte hade nånstans att bo. Men visst, klart vi kan upplåta lite golvplats!

Vi är ju vana vid små stugor på Gelleråsen, så vi sjunger bara glatt "ju fler vi är tillsammans" och snubblar över de som sover på golvet när vi ska upp på natten. Nillan har varnat för timmerstockar p.g.a. förkylningen, men vad gör det - alla har ju ändå öronproppar med sig!

Inga kommentarer: