tisdag 29 januari 2008

Mässhelg lördag-söndag

Hur party är det med en tupplur på hotellet? Inte alls, men det räddade nog kvällens party... Tillbaka från mässan var det sanslöst skönt att lägga sig raklång på sängen och bara somna. Nillan tog sin bok, men blev inspirerad av mig och somnade snart också. Så där låg vi med fullt ljus i rummet och snusade på blanke eftermiddagen!

En snabb dusch och så in till Jenny och Lasses rum. Ja, de hade ju korksruven... "Pop", sen blev det festfiff för hela slanten och Lasse flydde snabbt fältet in till Kristers rum. Förfest på rummet, nästan lite internatkänsla över det hela.

Krypavstånd till kvällens restaurang Othello, bara rakt genom Nordstan. Som vanligt kommer de som bor närmast sent, och minglet var i full igång när vi kom dit. Någon hade tänkt ordenligt och förrätten serverades som plockmat till minglet. Rött vin, lite småplock och massa Ducatister - kan man ha det bättre?

Resten av kvällen kan sammanfattas med:
Skratt

Vin
Vänner
Musik från 85-95(!)
Mer vin
"DJ" med liten hästsvans
Vild dans
Barhäng


Galningar
Mer vin
"Djupsinniga" diskussioner
Vingel mot hotellet
Nattakorv
Sooooooooova

Söndagen bjöd på strålande sol och efter en riktigt lång frukost drog tjejern på shoppingstråt. Bort från Nordstan och ut i solen mellan affärerna - det var vår i luften! Dick och Lasse kom inte lika långt... Men vi kom alla till flygbussen och Landvetter. Tänk vad fort deet går till Stockholm är man sover på planet...

Hemma igen och räknar dagarna till första vårkörningen!

Inga kommentarer: