torsdag 17 januari 2008

Jobba, jobba, städa, städa, stryka, stryka

Jaha, nu är det dags att äta upp att jag har haft det lite lugnt på jobbet ett tag. Full fart framåt, ett nytt uppdrag ska vara i drift alldeles för snart. Förvisso kul, men det blir lite många timmar på kontoret och lite för få timmar med annat man vill göra. Börja fixa med kåporna t.ex...

Sen finns det ju så mycket annat man ska hinna med. Tvätta,städa, diska - den eviga visan. Dammsugaren står fortfarande i vardagsrummet, det ligger nyinköpta dammsugarpåsar i köket, men inte har det blivit något dammsuget för det. Men idag strök jag åtminstone. Nu snackar vi tunga vuxenpoäng, inte lite småpoäng som att städa, betala räkningar eller för all del lyssna på P1:

Jag står framför TV:n och stryker fyra vita skjortor, stärker(!) kragen och känner mig vansinnigr duktig. Vad har jag då på TV:n? Antikrundan såklart! Nöjd och belåten står jag och tittar storögt på diverse allmogeskåp och tycker det är riktigt trivsamt. Men inte nog med det. När Antikrundan tar slut växlar jag över till - Kunskapskanalen. För att titta på uppföljningsprogrammet där de berättar mer om just svensk allmoge. Herrejösses, det trodde jag inte om mig själv!

Jag skyller på att jag behöver varva ner efter det stressiga jobbet, för något annat kan det ju inte vara...

Inga kommentarer: