måndag 26 februari 2007

Från oförstående till nörd på fyra år...

2003: Lilldocke träfffar kille (F) som kör hoj. Lite coolt, lite läskigt och totalt främmande. HUR kan man komma på att lägga så mycket pengar på något så onödigt? Lilldocke åker med och är skiträdd, men kanske lite kul trots allt?

2004: Lilldocke bestämmer sig för att ta hojkort och köper en alldeles egen uppsättning skyddskläder. Dikreta svarta i Gore-Tex med lite silverdekorationer. Lilldocke köper t.o.m. en alldeles egen hoj, drömhojen Ducati Monster. Övningskörning, övningskörning, svettas i kläder på asfaltsplan. Lilldocke hjälper F att hämta en ny ljuddämpare men frågar sig: "HUR kan man lägga 3ooo:- på en ny ljuddämpare bara för att den ska låta mer?" Lilldocke får den eftertraktade lappen på hösten och vågar sig ut på en tur med Ducatiklubben. "Uj så många stora konstiga hojar med massa plast på."

2005: Lilldocke går på kurs och kör på bana. Bana!

2006: Lilldocke köper ett sån't där färglatt skinnställ med knäpuckar. Hallå, hur gick det till, jag skulle ju vara diskret?? Lilldocke vägrar köpa den nya drömhojen med mindre än att den byter hela avgassystemet mot ett annat som låter bättre. Bara 15000:-, som hittat. Lilldocke kör på banor runt om i Sverige och svettas i värmen. Den gamla fina hojen funkar sådär på banan, måste ha en ny hoj NU! Köper en röd sporthoj som jag för bara två år sedan tyckte var jättekonstig, är lycklig som ett barn.

2007: Lilldocke ägnar helgerna åt att slipa kåpor, plocka isär hojen och putsa, putsa... Skruvade isär kopplingen i helgen, stolt som en tupp! Okej, jag fick ta hjälp av världens bästa forum, men ändå.

Hur blev det så här? Det var ju så läskigt och konstigt med motorcykel...

Vill ha vår nuuuuuuuu!

Inga kommentarer: