söndag 18 november 2007

Fredagsöl igen

Efter denna helvetesvecka med tidiga mornar, långa dagar på jobbet, långa resor i dåligt väglag, stress för saker som bara måste levereras till kunden så är man värd en rejäl fredagsöl! Så när klockan närmar sig tre och jag måste börja röra mig för att hinna lämna bilen och ändå hinna till Nillans jobb för en fördrink borde jag bara plocka ihop och lämna jobbet. Men en av de två stora sakerna som bara tvunget skulle vara klart under fredagen var inte klar. Läsa igenom en hel pärm med anbudshandlingar och plocka ut viktiga saker till mötet på måndag närmare bestämt.
En snabb överläggning - läsa nu och missa fördrinken? Eller ta med hem och hinna till fördrinken? Enkelt! Ner med pärmen och iväg!

Jag, jenny och Nillan dricker bobbel och tjattrar och lyckas faktiskt jobba lite genom att förmedla kontakter för en hyresgäst som måste flytta. Strålande, undrar om jag Nillan kan få det som jobbmöte och en ny flaska bobbel?

Lite mat på ett ställe som heter Vapiano (http://www.vapiano.se/), mycket bra val. Fräsch vedugnspizza för billig peng, massa viner på glas, bar, snabbtoch enkelt. Men när vi gick så började det köa på sig, så det är nog ingen idé att komma efter 18 en fredag.

Kvällen på Hotellet kan sammanfattas i en enda bild. Tur att det finns mobilkameror!

Vad har du för smyckenär du går ut? Brembo?

Frågan är bara - hur kommer en radiell bromspump från Brembo in på Hotellet utan att bli stoppad? Bara massa brats som inte förstår hans värde. Uppenbarligen kände han på sig att han var i fel sällskap, för han letade snabbt upp en ducatista som öppnade famnen för den stackars bromspumpen. Hon lovade den stackaren att han skulle få ett nytt bra hem hos henne, gissa om han såg nöjd ut! Men ägaren snokade upp sin bortsprungna pump och låste genast in honom i en fick för vidare transport till hemgaraget. Vi ser fram emot vidare rapporter om den festande pumpen!

Ännu en kväll med galna, härliga duccemänniskor!

Inga kommentarer: