lördag 7 februari 2009

Mässhelg - snabbvarianten!

Okej, okej, okej - jag har varit en dålig människa på att blogga på sistone. Usch och fy, bot och bättring utlovas. Hur nu det skulle gå till. Nog om det, mässan 2009 i korthet:

Sjuk Presidenta åker ut till landet och hämtar lite vepor att sätta upp, eftersom hon var så säker på att hon skulel dit flera gånger innan mässan vid seanste besöket. Det var innan influensan slog till. Skyll sig själv heter det.
Veporna sätts upp i snyggaste montern som ser ut som en racedpå med tält, kaffebar och Petjos race-1098. Snyggt!
Ducati Passion Due ljuder i surroundhögtalarna.
Lugnt och skönt på torsdagen, mycket tid att snacka med övriga i montern.
Samt titta runt på resten av mässan, och det var inte mycket att se. Bara massa krimskrams i köpavdelningen, och övriga hojar var snabbt avverkade. Men att hänga lite i Ducatis monter och dreggla över 1198an kunde man ju alltid ägna sig åt.
Fredag kommer det ducatister från andra håll, då måste man fixa middag och sovplatser. Lätt, låna ut sin egen lägenhet till Götlaborgarna, gå på italiensk restaurang. Vi bokade för 8, blev 16, precis som det ska vara!
Lördag, packat med folk på mässan och framförallt i montern, härligt att hänga i montern! Mullo den större hade fixat lyxchoklad också, mums, mums.
Fördrink i den utlånade lägenheten och eftersom ingen hade fixat virke så gick inget av det enorma spritförrådet åt, utan istället det alltid sinande vinförrådet. Ser man på, så det blir.
Fest, helt fantastisk! Rejäl italiensk buffé till förrätt, massor av vin, god varmrätt, galet sällskap, dans med klackarna i taket, grappa, och allt annat som inte ska stå i skrift... Vi blev väl lite lagom suddiga framåt nattkröken, en del mer än andra...
Sooova.... Tackar för att jag förra gången var med och packade ur mässan så jag inte kände mig tvungen att anmäla mig till det den här gången.

Bara att sova ut och ladda krafterna för sista dagarna på gamla jobbet!

1 kommentar:

hauge sa...

Bra att det äntligen kom en recension från mässan så man slapp undra........
Tack för gästfriheten!