onsdag 4 november 2009

Styret sammanträder

Efter en period av stoppa-huvudet-i-sanden-efter-årsmötet tog Styret tag i saken och hade en hel dag och kväll inplanerad. Tanken var väl att ha genomgång på dan och svaluta med middag.
Jo tjohej!
Vi började med att granska däcksvärmartemperaturer och sparka däck i garaget i en timme.

Så fort vi hade satt oss vid mötesbordet så kom frågan -När är det mat? Så efter en timme var det dags för matpaus, pizza till grabbarna och mackor till tjejerna. Fram med papperna igen.

"Den där cheesecaken, ska vi inte få lite till mellanmål?" Fram med Dicks frysta cheescake, mumsa, mumsa. Fram med papprena igen.

"Har ni sett den coola filmen med Ben Spies?" Kolla lite Youtube, skratta hysteriskt, fram med papprena igen.

"Är det dags att göra potatisgratängen nu?" Fixa gratäng, Annika gör snittar. Äta snittar, dricka lite vin, fram med papprena igen.

Klubban i bordet - alla punkter avklarade! Fram med maten och HUR kan det komma sig att första magnumflaskan vin redan är slut???? Äta kött med potatisgratäng, italiensk glass i stora lass till efterrätt. Maten hann inte mer än ut från bordet och första drinken var inte uppdrucken innan popcornen kom fram. Och innan vi lämnade Andreas lya hade även den andra cheesecaken hunnit bli uppäten.

"Vägen till Ducatistens hjärta går genom magen"

1 kommentar:

Unknown sa...

Huvudet på spiken! Mat ÄR gott! Och en vinslurk till är ju inte fel....Tycker faktiskt att Styret kan känna sig lite nöjda med arbetsinsatsen också :-)