fredag 20 november 2009

Skinnställ 2010 har börjat

Andra människor har beach 2010 som mål, vi Ducatister har oftast "Skinnställ 2010" som vår målsätting. Det är ju för hemskt att garderoberna alltid krymper ställen över vintern och vi stackare tvingas späka oss för att kompensera detta.

Vår späkning har börjat på det lokala gymet, medlest löpband och gruppträning. Själv har jag hittat "Dansmix", en fånigt svettig kobination av dansande och gympande. En glad kille får en hel sal med tjejer att jucka mot spegeln - briljant! Men som sagt, en hel sal med tjejer. Alltså inget för den manliga halvan av hemmet.

Så igår var det dags att testa Bålstyrka 30. "Bålstyrka får du träna alla de muskler som stabiliserar bålen. Du stärker både rygg, svank samt den viktiga bäckenbottenmuskulaturen. Det är numera välkänt att de musklerna påverkar vår balans, koordination och styrka. Ett Bålstyrkepass är 30 minuter långt. Det passar alla och inga förkunskaper krävs."
Låter som ett bra pass för trötta ducatister. Jo tjohej!

En käck, fräsch sadist som plågade oss med magövningar och armhävningar på löpande band. Svetten droppade på golvet och ett flertal gånger hördes en tydlig "duns" när fröken helt enkelt trillade ihop eller tappade ner benen. Som en riktig sergant gick hon runt och kollade att vi inte fuskade och svankade och när hela kroppen skakade så kom det "bara fem till nu!". När vi gick därifrån skakade kroppen och vi var lätt illamående.

Suveränt - jag har hittat mitt perfekta pass!

3 kommentarer:

hauge sa...

Känns rätt gött att ha motat olle grind, dvs köpt ett större ställ...

SuperSport sa...

Fel, fel, fel, ja det är inte fel men...
Muskler väger mer än fett och vem vill ha extra vikt på hojen? Nej undvik muskler.

Dubbla jobb med långa och stressiga arbetsdagar, en kost bestående av kaffe med socker och långa svettiga promenader på det är bättre.
Jag har tappat 6 kg :-)

Är inte det smartare? Va, va, va?

hauge sa...

Om du byter sockret i kaffet mot en cigg efter kaffet kommer du att tappa ännu mer.....