söndag 29 mars 2009

Snart vår och dags för service

Jaha, så var det dags att lasta hojarna och åka till Arboga för service. När kalendern visar 27 mars tror man ju lätt att det ska vara vår och bra väglag. Så dumt. När det kan vara snörstorm och trafikkaos.

Hämtade Bellona norr om stan, så här såg det ut när vi tog ut henne ur garaget:
Åkte ut till Björnlunda och lyckades med nöd och näppe forcera backarna upp till huset i den decimeterdjupa snön. Decimeter! Vilken pärs, vi var verkligen värda ett, två, tre glas vin på Pensionat Mamma. Kvällens meny var små snittar med renstek och pepparrot eftersom middagen redan var intagen på ett välkänt gul-rött ställe på vägen. Lite Lets Dancefinal hann vi med innan resan tog ut sin rätt och sängen lockade mest.

För att fortsätta pensionärstemat så gick vi upp i ottan och packade ihop alla lösa delar som skulle med till Arboga. Konstaterade att ljuddämparna inte var här heller, vilket de borde eftersom de aldrig kom till garaget med polermaskinen. Fram med originaldämparna och sedan starta funderingarna på var jag kan ha slarvat bort termisarna...

Lasta på i snön, det var halt att ta sig upp från garaget:

Avlastning i Arboga, en "nästan" komplett hoj. Ser inte mycket ut för världen, och tur var väl det. Då slapp vi hitta små minimoto i skåpet efter att ha ställt in två nakna kalaspinglor till hojar bredvid varandra alldeles obevakat...
Nu är de i Jannes händer och den enda undringen är hur dyrt det blir att lösa ut dem! Och termisarna hittade vi på vinden i min lägenhet - ser man på.

4 kommentarer:

Markus sa...

Undrar var laptimern du köpte av Arne är då? :-)

hauge sa...

Verkar väldigt onödigt med snö!

Lilldocke sa...

Jadu Mackan, låt mig gissa på Södermalm? Eller fungerade inte Ducceklubbens fraktservice den här gången?

Markus sa...

Södermalm är korrekt. SDK-express funkar alltid!