fredag 25 maj 2007

Vuxenpoäng är bara förnamnet

Fredag kväll och inte vilken kväll som helst - det är ju gu´bevars lönefredag. Alla uteserveringar jag cyklar förbi på vägen hem är packade med folk och minsann börjar stan bli "SommarStockholm". Men vad gör Lilldocke? Stannar på lämpligt hak och pimplar vin? Trampar hem, byter om 17 gånger och lägger på massa partysmink innan det bär av till krogen? Åker hem till någon kompis och förfestar lite?

Fefelfelfel!

Lilldocke stannar och gör lite poweshopping på sexiga ställen som HM och Kicks innan de stänger och trampar sedan vidare hem. Stannar och pratar med grannarna i trädgården, ringer föräkringsbolaget om en konstig avi, häller upp ett glas Amarone, plockar ihop lite delikatesser till mat och sjunker ner i soffan. Läser dagens tidning och bara njuuuuuter.

Det känns som evigheter sedan jag var hemma en hel kväll utan sjuttielva saker att akut fixa. Allt har sedan semestern snurrat i ett hysteriskt tempo och då finns det inget bättre än att få lyxa med ett glas vin i soffan och sedan kravla i säng långt före elva och veta att det väntar en sovmorgon. Det är skönt att vara vuxen!

Inga kommentarer: